Vanilya Club Mayıs 2014 Kutusu

Geldik yine bir kutu incelemesine daha..
Evvela belirtmek istediğim ilk şey mayıs ayı kutusunun hayal kırıklığı olduğu..
Gördüğünüz üzere yine o bilindik vanilya kutusu var elimizde, ama keşke bilindik kutu güzel ürün olsaydı ancak gerçekten hüsran ve ben bu üyeliği bu ay sonlandırıyorum yazık oldu...
Kutudan 5 parça ürün çıktı sıcağı sıcağına sadece ürünler hakkında kısa bilgiler vereceğim kullanırsam ki biraz sonra göreceğiniz üzere aa bu mu buna para vermem bile diyebilirsiniz blogda buna dair inceleme yazımı da ilerleyen günlerde bulabilirsiniz..









Kutu ve içindekiler bu şekilde ön tarafa koyduğum far fırçası kutuya öylesine atılmış 
hani olurda kullanırsınız yasemin hanım dercesine öyle başıboş..
Mayıs kutumuzdan 1 adet INCOCO Nail Polish Applique çıktı, kuru oje menşei USA renk vasat ötesi kirli geri iade edilmiş ürün gibi yakından resmini koyayım da iyice anlayın..
Resimde görüldüğü gibi ürün fiyatı üzerinde ürün alarm bandı üzerinde bişeyler yapıştırılıp  çıkartılmış vs..
Neyse dediğim gibi vasat bir renk ancak nail artlarım için baz oluşturabilir bu ürün bu şekilde..
Hakkında bilgi vermek gerekir ise kutusunda 16 adet farklı tırnak boyutlarında bantlar bulunuyor, kalıcılık süresi normal ojeye göre daha uzun olduğu söyleniyor.
Kuruma derdi yok yapıştırın ve çıkın, eğer kuru oje bantlarına bir tavsiye isterseniz benim oyum Sally Hansen'den yana..

Kutudan çıkan diğer ürünlerden biri de Color Club oje, kendisinin menşei de USA gönderilen renk beyaz (1017 Coastline) ojenin altındaki ürün içeriği kopmuş üzerine bir bantla tekrar yapıştırmışlar çok incesiniz çok!! Fiyatı 17,99 imiş bu parayı bu ojeye vereceğime Essie alırım daha iyi :)

Diğer bir ürünümüz BCL SPA peeling deneme boy ürün şekerli peeling olduğu söyleniyor bana gelen ürün mandalina ve mango parabensiz ve organik olduğu defalarca belirtilmiş ve made in USA :) bu ürünü kullanınca size anlatırım..
Vanilya kutunun vazgeçilmezi bir diğer ürün ise NUXE!!
Bu ay ki kutumuz da da yine bir deneme boy nuxe ürünümüz mevcut çok yaşlı ve kırışık dolu olmadığımdan gönderilen ürünü nasıl denesemde yorumlasam bilemedim.
Nuxe Fluid Merveillance
'yerleşik kırışıklık çizgileri üzerinde doldurucu düzleştirici ve dolgunlaştırıcı etki' ürünün mottosu. Anneler günü için anneme hediye edebilirim :)
Ve son ürünümüz Cecile Terracotta Eyeshadow.
Sanırım bana gönderilen ultrashine serisinden pek bir bilgi içermediği için ürün araştırmak ve öyle yazmak gerekiyor ıslak ve kuru kullanıma uygun bir far olduğu kutu içindeki broşürde yazıyor.
Far sevmem bu renkleri hele hiç o yüzden bu far ilerleyen günlerde siz takipçilerime hediye edilecektir bu demek oluyor ki yeni bir çekiliş yaklaşıyor..
Mayıs ayı vanilya kutum bu şekilde özetle vasat ötesi fiyat ürün performansı bazı insanları mutlu etmiş olabilir ama vanilya club beni kaybetti üzgünüm ve bu üzüntümü umarım geçirebilecek bir şey bulurum :/

Yeni bir kutu arayışındayım :)
Takipte kalın, hoşçakalın...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sephora'ya İade Nasıl Yapılmaz..

Sulu Boya Görünümlü Tırnak Deseni

Kendin Yap: Yüz Temizleme Köpüğü / Köpük Sabun Nasıl yapılır ?