Avon Clear Skin Pore Penetrating (avon siyah maske)

Hafta sonuna bir adım daha yaklaştığımızın habercisi perşembeden  hepinize merhaba!!!
Bu sıcak günde size ferahlatıcı cilt yağı azaltıcı sebum kontrollü siyah nokta düşmanı bir maskeden bahsedeceğim..
Avon'un clear skin yelpazesinden Black mineral mask..



Ürünümüz görüldüğü üzere 75ml'lik bir şişede satılıyor kutunun 
içinde prospektüsü de mevcut olup güzel kokulu sevimli bir maske.
Gelelim nelere iyi gelip gelmediğine
?









Öncelikle belirtmek isterim çok hassas bir cilde sahipseniz kolunuzun iç tarafında ufak bir miktar denemeden yüzünüze uygulamayınız aksi halde kıpkırmızı ya da farklı reaksiyon göstermiş bir suratla ortalıkta gezebilirsiniz ki bunun güzelleşmeye çalışırken başımıza gelmesini asla istemeyiz :)
Ürünün üzerinde gözeneklere nüfuz ettiği söyleniyor çok doğru bu maskeyi sürdükten sonra yüzünüzde ne kadar gözenek var siz bile şaşıracaksınız hepsini tek tek buluyor :)
Maskenin özelliklerinden bahsetmek gerekir ise öncelikle mineralli olduğu belirtilmekte mineral olarak ise kalsiyum,potasyum, bakır, çinko, magnezyum, manganez, demir, ve silikon mayası içeriyor,ayrıca  salisilik asit içeriyor ki bu madde başlı başına cildin en üst katmanının temizlenmesine gözeneklerin açılmasına yağ dengesinin korunmasına ve akne oluşumunun engellenmesine yardımcı bir madde.
Bunca maddeyi barındırıp kötü olmasını bekleyemeyiz bir maskenin bu ilk kullanımımdı gayet memnun kaldım, ayrıca ürünün kokusu da çok güzel ve fiyatı da bir maske için çok uygun indirimini beklerseniz 5tl gibi bir tutara siz de bu maskeyi deneyebilirsiniz.
Kullanım şekli ise yüzünüze ince bir tabaka halinde sürüp kurumasını bekliyorsunuz.
Sürdüğünüzde siyah kuruduğunda ise gri rengi alıyor maske..
Haftada 2-3 kez deneyebilirsiniz. Kuruduktan sonra bol su ile yıkamalısınız kalıntı kalabiliyor biraz ortalık batıyor yıkarken ama değecektir.
Burnumun üstü sorunlu bölge kuruduğunda siyah nokta olan yerler böyle benek benek kalıyor Allahtan normalde böyle kötü görünmüyor :/


Ürün hakkındaki yorumlarım bu kadar sorunlu bir cilde sahipseniz maskeyi yıkadığınızda sebum kontrolü sağlayan bir nemlendirici ile yüzünüzü nemlendirmeniz yararınıza olacaktır..
Takipte kalın, hoşçakalın...



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sephora'ya İade Nasıl Yapılmaz..

Elf Make Up Mist & Set Sprey İncelemesi (elf makyaj sabitleyici sprey)

Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser İncelemesi