Acıktığımheran Today Kruvasan İlk Fikrimühim Deneyimim.

Uzun zamandır fikrimühim üyesiyim ancak ilk defa kendilerinden bir deneme paketi geldi haliyle çok sevindim..
Denemem için gönderilen ürünüm ise Kruvasan dünyasına yeni giriş yapmış Elvan'ın çatı markası olan today croissantlardı..










Öncelikle kruvasan fransız mutfağına ait bir hamurişi bir tür açma ve hikayeye göre fransızlar Osmanlı'nın Viyanayı kuşatmasının kaldırılmasına ithafen kutlama amaçlı yaptıkları söylenmekte tabi bu hikaye kısmı gerçek olan ise bu tatlının gerçek manada güzel olması..
Daha önce farklı markaların kruvasanlarını denemiştim kendim de yaparım hatta kendi yaptıklarımı çok severim ancak Today Croissant kendi yaptıklarım kadar güzel çıktı :)
Mühim kutumdan bir de kahve bardağım çıktı ki bu sabah kendisine bir kahve yapıp sabah kahvaltımda afiyetle kruvasanımdan yedim..
Bir öneri vermek gerekirse kruvasan paketini açtıktan sonra mikrodalga poşetine koyup 5 saniye kadar mikrodalgada ısıtın hem fırından yeni çıkmış gibi sıcacık oluyor hem poful poful hemde çikolatası akışkan halde oluyor :)
Çabucak şipşak bir kahvaltı istiyorsanız mideniz gurulduyor ve yemek zamanına daha varsa Acıktığınız her an today croissant :)

Herkese iyi hafta sonları :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sephora'ya İade Nasıl Yapılmaz..

Sulu Boya Görünümlü Tırnak Deseni

Kendin Yap: Yüz Temizleme Köpüğü / Köpük Sabun Nasıl yapılır ?